Text/HTML

Text/HTML

"Think out of the box" Monique des BouvrieMonique des Bouvrie heeft van jongs af aan een extreem gevoel voor styling gehad. 

Ze begon op jonge leeftijd al een vintagestore, waar zij de versleten Louis Vuitton koffer set al als schat herkende, haar tijd ver vooruit.Monique haar kracht ligt in het maken van verrassende cross-overs binnen verschillende disciplines zoals fashion, architectuur, accessoires, uitgaan en reizen wat leidt tot een zeer eigenzinnige stijl.Samen met Jan heeft ze van de design studio in Het Arsenaal een internationaal fenomeen gemaakt.

Het Arsenaal is een energieke en inspirerende plek waar Monique verantwoordelijk is voor de continue vernieuwingen op gebied van interieur & styling. Samen met haar team begeleidt Monique projecten in binnen- en buitenland.

Geen idee is haar te gek. Haar eigenzinnige stijl wordt al snel opgepakt door diverse merken waarvoor ze producten ontwerpt.Monique deelt in haar werk de visie van Jan : ontwerpen voor iedereen. Dit maakt dat zij internationaal een geliefd en gevraagd stylist is, met een eigenzinnige smaak en een groot hart voor de klant.